Over YES!

YES! Styling is een onderneming opgericht in 2016 en gevestigd in Eindhoven. De oprichter, Roy, heeft een passie voor huizen, interieur, styling, sfeer en alle interessante en uitdagende projecten om een huis nog mooier te maken.

Herkent u dat gevoel?
U heeft een bepaald doel bereikt, de laatste tickets voor dat waanzinnige concert bemachtigd, een onverwachte meevaller ontvangen of u bent aangenomen voor die felbegeerde baan?
Momenten waarop u het wel van de daken wilt schreeuwen van geluk….. YES!
En een welgemeende “YES!” voelt goed…

Ik wil dàt gevoel samen met u proberen te bereiken wanneer het gaat om de verkoop van uw huis.

YES! onderscheidt zich door het laagdrempelige karakter en levert maatwerk op een professionele en klantvriendelijke manier. Lees de recensies van tevreden klanten op zowel deze site als op de Facebook pagina van YES! Styling.


Met YES! haalt u een gecertificeerde, enthousiaste, betrouwbare en betrokken vastgoedstylist in huis met oog voor de kleinste details.
Gun uzelf ook het gevoel van…… YES!

Neem geheel vrijblijvend contact met me op en vraag naar de mogelijkheden. Domme vragen bestaan niet. (Domme antwoorden wel…)

YES! Styling is gecertificeerd door House of KIKI
(bekend van het RTL programma ‘Uitstel van executie’).

“Ik ben als man misschien een vreemde eend in de bijt, maar dit weerhoudt mij er niet van mijn passie, enthousiasme en kennis, over te dragen aan anderen. Ik heb vanaf mijn tienerjaren al grote interesse in de inrichting, styling en sfeer van een huis. Familie en vrienden hebben regelmatig gevraagd (en ja… ook ongevraagd) advies gekregen over hun inrichting. Gelukkig altijd gewaardeerd en samen hebben we dan ook mooie resultaten geboekt. Niemand stond raar te kijken als er iets van plek was veranderd terwijl ze even uit de kamer waren geweest. Het was voor mijn directe omgeving dan ook geen grote verrassing dat ik mijn enthousiasme en kennis nu voor andere mensen beschikbaar wil stellen.


Ik hoop u snel te zien”.

- Roy -

YES! Verkoop- en Interieurstyling
Meerhoven, Eindhoven

+31 (0)6 25023017
info@yes-styling.nl

K.v.K. 66704820
BTW NL 141225178B01